TED Edirne Koleji idareci ve öğretmenlerine ‘En İyi Narkotik Polisi Anne' semineri

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi Büro Amirliği tarafından 'En İyi Narkotik Polisi Anne' projesi kapsamında TED Edirne Koleji idareci ve öğretmenlerine sunum yapıldı.

TED Edirne Koleji idareci ve öğretmenlerine ‘En İyi Narkotik Polisi Anne' semineri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“En İyi Narkotik Polisi Anne” Projesi yayılıyor”

İçişleri Bakanlığı tarafından uyuşturucu kullanımı, uyuşturucu bağımlılığı, aile içi iletişim, çocuk ve ergen iletişimi, bağımlılık sorununda çözüm yolları ve önerileri gibi konularda, anne ve anne adaylarının bilinçlendirilmesi ve farkındalığının artırılması maksadıyla hayata geçirilen En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi kapsamında idareci, öğretmen ve veli eğitimleri devam ediyor.

Polis ekipleri tarafından düzenlenen programda, Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi Büro Amirliği görevlileri tarafından katılımcılara, uyuşturucu maddenin zararları hakkında eğitim verildi. Madde kullanımı ve bağımlılığa karşı bilgi paylaşan uzman ekipler, madde bağımlılığının önlenmesi için izlenmesi gereken yollar hakkında sunum yaptı.

Özlem Ceylan