Soydan, Ekol Hastanesi'nde tedavi altına alındı

Gagavuzya Cumhurbaşkanı Mihail Formuzal'ı makamında ziyaret ettikten sonra ağırlaşan Balkan Basın Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Soydan, Ekol Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Soydan, Ekol Hastanesi'nde tedavi altına alındı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Balkan Ülkeleri Gazeteciler Birliği’nin örgütlenmesi çalışmaları kapsamında geçen hafta Romanya’ya ve oradan da Gagavuzya’ya giden ve bu ülkede rahatsızlanan Balkan Basın Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Soydan, Özel Ekol Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Gagavuzya Cumhurbaşkanı Mihail Formuzal’ı makamında ziyaret ettikten sonra ağırlaşan Ali, Soydan, ilk önce Bulgaristan’ın Varna Üniversite Hastanesinde tedavi altına alındı. Burada yaklaşık 4 saat kontrol altında tutulan Soydan daha sonra özel ambulans ile Edirne Özel Ekol Hastanesi’ne getirildi.

Özel Ekol Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Yalnız ve Nöroloji Uzm. Dr. Levent Kabayel tarafından kontrol edilen Ali Soydan, hastaneye yatırıldı.

Uzm. Dr. Levent Kabayel, Ali Soydan’ın ileri düzeyde felç geçirdiğini belirterek tedavisine başladıklarını kaydetti.