‘Sosyete Pazarı' Yine Yeniden

Edirne'de Ulus pazarı eski günlerine geri döndü. Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi (UPEK) Başkanı Bülent Reisoğlu, 27-28 Kasım tarihlerinde yaşanan sel felaketi ve hava şartları sebebiyle geçtiğimiz hafta Ulus pazarı oldukça sakin olduğunu bu hafta ise beklendiği gibi bir yoğunluk yaşandığını söyledi.

‘Sosyete Pazarı' Yine Yeniden
TAKİP ET Google News ile Takip Et

‘Sosyete Pazarı’ Yine Yeniden

Edirne’de Ulus pazarı eski günlerine geri döndü. Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi (UPEK) Başkanı Bülent Reisoğlu,  27-28 Kasım tarihlerinde yaşanan sel felaketi ve hava şartları sebebiyle geçtiğimiz hafta Ulus pazarı oldukça sakin olduğunu bu hafta ise beklendiği gibi bir yoğunluk yaşandığını söyledi.

Edirnelilerin haricinde komşu ülkelerden Yunanistan ve Bulgaristan vatandaşlarında sıkça tercih ettiği Ulus Pazarı bu hafta beklenildiği gibi kalabalıktı. Balkanların en büyük ‘Sosyete Pazarı’ olarak da bilinen Edirne Ulus Pazarı yaşanan olumsuzlukların ardından eski haline döndü.

Reisoğlu, yaşanan sel felaketinin tüm Edirne’de büyük bir üzüntü yarattığını belirterek tekrarının yaşanmamasını temenni etti.

“Bu Hafta Beklediğimiz Gibi”

Edirnelilerin sel felaketi sebebiyle, Yunan ve Bulgar vatandaşların ise ülkelerinde yaşanan kar yağışlarından dolayı pazarın kalabalık olmadığını belirten Reisoğlu şunları söyledi: ” Geçtiğimiz hafta yaşanan sel felaketi vatandaşlarımızı hem maddi hem manevi yönden olumsuz etkiledi. Bulgar ve Yunan vatandaşlarda soğuk hava şartları nedeniyle gelemedi. Pazar hiç olmadığı kadar boştu. Ama bu hafta beklenildiği gibi ilgi büyük oldukça kalabalık.”

UPEK Başkanı Reisoğlu, vatandaşların yeni yıl için alışveriş telaşının da yavaş yavaş başladığını ifade etti.

İpek Deniz