Şoförler Odası'nda seçim dönemi
Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erbey Kılıç ve Yönetimi yeniden aday olduklarını açıkladı.
Erbey Kılıç, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın toplantısı düzenledi.
Kılıç, 2014 yılının belediyelerde olduğu gibi Odalarda da seçim yıolı olduğunu söyledi.
Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın Mart ayı sonuna kadar genel kurulunu tamamlaması gerektiğini ifade eden Erbey Kılıç, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yeniden bu göreve talip olduklarını söyledi.
1994 yılından bugüne kadar Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odasında yönetim kurulu üyeliği, başkan vekilliği ve son olarak da başkan olarak görev yaptığını anlatan Kılıç, şöyle devam etti:
“2010-2014 dönemi içinde bir çok konuda Valiliğimiz, Belediye Başkanlığımız, Emniyet Müdürlüğümüz ile odamız arasında geçen iyi münasebetler sonucunda tüm üyelerimize hizmet verdik, vermeye de devam ediyoruz. Başkan olduğum dönem içerisinde kapım üyelerimize hiç kapanmadı. 24 saat telefonum açık bir şekilde tüm üyelerimize yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımızla birlikte gerek ambulansı, gerek kurtarıcı ve güler yüzlü personelimizle hizmet verdik. Olaylara pozitif yaklaşarak Federasyonumuz ile sorunlara çözüm bulduk.
Ocak-Şubat-Mart 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek seçimlerde odamız üyelerinin hak ve menfaatlerini korumak, en iyi hizmeti vermek amacıyla yeniden başkanlığa aday olduğumu açıklıyorum.”