Sarayspor uzatmada BAL'landı

Ömer'in adaleti

Sarayspor uzatmada BAL'landı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bölgesel Amatör Lig Play Out maçında, Edirne Süper Amatör Lig şampiyonu Sarayspor'la Bölgesel Amatör Lig 11. gruptaki sıralamada Edirnespor GK'nın altında kalan Keşanspor 25 Kasım Stadyumu'nda karşılaştı.

Keşanspor'un beğenilmeyerek gönderilen eski oyuncusu Ömer Sugüneş'in uzatma dakikalarında attığı 2 golle Sarayspor Bölgesel Amaör Lig'e yükselirken Keşanspor Süper Amatör Lig'e düştü.

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele eden Keşanspor, devre arasında geçirdiği trafik kazasından sonra bir türlü kendini toparlayamayarak, ligi 8. sırada ve Edirnespor GK'nin altında tamamladı. BAL'da kalabilmek için play out maçında, Edirne Süper Amatör Ligi şampiyon olarak bitiren, Sarayspor ile dün karşı karşıya geldi.

25 Kasım Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı izlemek üzere Keşan'dan da yaklaşık 50 kadar taraftar, Edirne'ye gelirken Sarayspor taraftarları ise kapalı tribünün neredeyse tamamını doldurdu.

16.00'da başlayan karşılaşmanı başhakemliğini İlker Güneş, yardımcılıklarını ise Mutlu Çırpan, Fatih Erdem ve Hakkı Özkaya yaptı.

KEŞAN KAÇTI SARAY KOVALADI

Takımlar sahaya şu kadrolarla çıktılar:

Sarayspor: Mert, Yunus, Bayram, Onur, Fevzi, Hilmi, Emre, Serdar, Mesut, Ömer, Özkan.

Teknik Direktör: Bekir Elmalıdan

Keşanspor: Serkan, Muharrem, Yaver, Gökhan, Remzi, Melih, Kadir, Kamil, Özdemir, Mustafa, Şahin

Teknik Direktör: İlhan Kıran

Karşılaşmaya iki takım da hızlı başladı. maçın 10. dakikasında bir hava topunda rakibiyle çarpışan Saraysporlu Harunun burnu kırılınca ambulansla hastaneye kaldırıldı. Harun'un yerine Anıl sahaya dahil olurken Keşanspor, 20. dakikada, Kaptan Özdemir Deniz'in attığı golle 1-0 öne geçti. Ancak golden hemen sonra toparlanan Sarayspor, 39. dakikada Özkan'ın ayağından bulduğu golle beraberliği yakaladı. İlk yarıda başka gol olmayınca, takımlar soyunma odasına 1-1 beraberlikle gitti.

Maçın 2. yarısına baskılı başlayan ekip Keşanspor, gelişen bir atakta, Sarayspor'lu oyuncu Serdar'ın kendi kalesine attığı golle 2-1 öne geçerek, tekrar üstünlüğü yakaladı. Ancak Sarayspor, gole karşılık vermekte gecikmedi. Maçın 63. dakikasında, Sarayspor, Mesut'un ayağından bulduğu golle tekrar beraberliği yakaladı.

Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca, 90 dakika, 2-2 berabere sonuçlandı.

UZATMALARDA ÖMER KONUŞTU

Normal süresi 2-2 berabere sonuçlanan karşılaşmanın 15'er dakikalık uzatma devrelerini hızlı başlayan Sarayspor, 98. dakikada, geçtiğimiz yıl Keşanspor'da oynayan ancak, sezon sonunda beğenilmediği için takımdan gönderilen Ömer Sugüneş'in kafayla attığı golle, 3-2 öne geçti. Uzatma'nın ilk devresinde geri kalan dakikakalarda başka gol olmayınca, ilk uzatma devresi 3-2 Sarayspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci uzatma devresinde de etkili oynayan Sarayspor, yine Ömer Sugüneş'in ayağından bulduğu golle, Keşanspor'u 4-2 yenerek, 2012-2013 Futbol sezonunda Edirne'yi Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek yeni ekip oldu.

SADİ KURU'YA TEPKİ

25 Kasım Stadyumu'nda oynanan ve Sarayspor'un 4-2 galibiyeti ile sonuçlanan play out karşılaşmasının son dakikalarında, maçı izlemeye giden Keşansporlu taraftarlardan, Keşanspor Başkanı Sadi Kuru'ya tepki yağdı.

Taraftarlar, Sadi Kuru'yu istifaya davet ederken, karşılaşmadan galip ayrılan Sarayspor'u da tribünlerine çağırarak alkışladılar.