“Rektör neden iki numara büyük ceket giyiyor”

Av. Koray Uymaz, sanal alemde Rektör Yener Yörük’e yüklendi. 1 yıldır Yörük’ün ortada olmadığını belirten Uymaz, “Şahsi olarak bu açıklamaları yapıyorum” dedi.

“Rektör neden iki numara büyük ceket giyiyor”
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 
 
Trakya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yener Yörük’ün seçildiği günden bu yana halktan kopuk yaşadığını ve ortalarda görünmediğini belirten Av. Koray Uymaz, tepkisini sanal alemde gösterdi. Ak Parti yönetiminde olan ve bu konu ile ilgili olarak gerekli tepkiyi koyduğunu belirten Av. Uymaz, “Trakya Üniversitesi rektörü ortalarda yok. Halktan kopuk yaşıyor ve bu konuya şahsi olarak tepki gösteriyorum. Üniversite halkla bütünleşmeli oysa Sayın rektör halktan uzaklaşıyor, icraatları ile Üniversite camiasında tepki topluyor. Bu tepkimi Sayın Bakanımıza da ileteceğim” dedi.
Aynı tepkiyi Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan içinde gösterdiğini belirten Avukat Koray Uymaz, “Emniyet Müdürümüz doğu bloku ülkelerinde bir zamanlar yapılan uygulamaları yapıyor. Her yerde polis ve sürekli çevirme yapılarak araç sahipleri bıktırılıyor. Polis te halkla iç içe olmalı, halka destek verilmeli” dedi.
Av. Koray Uymaz sanal alemde Rektör için şunları yazmış.
“Trakya Üniversitesi Rektörü Neden iki numara ceket giyiyor, ya da ceketin içinde bulan varmı?”
Trakya Üniversitesinde rektör var mı? Bilen ya da bulan var mı”