Özel şampiyon ödüllendirildi
Adana'da Çukurova Üniversitesi'nin düzenlediği özel olimpiyatlarda Atletizm'de birinci olan Kıymet Çelik, Milli Eğitim İl Müdürü Şerafettin Demirci tarafından ödüllendirildi.
Adana'da Çukurova Üniversitesi'nin düzenlediği özel olimpiyatlarda Atletizm'de birinci olan Kıymet Çelik, Milli Eğitim İl Müdürü Şerafettin Demirci tarafından ödüllendirildi.
Geçtiğimiz hafta Adana'da Çukurova Üniversitesi Özel Olimpiyatlar düzenlendi. Yapılan yarışmalar sonunda Fevzipaşa İlköğretim Okulu'na devam eden ve Özel Edirne Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde destek alan Kıymet Çelik, Atletizm'de Edirne'mize altın madalya getirdi. Geçtiğimiz hafta rahatsız olduğu için ertelenen görüşme Pazartesi günü gerçekleşti ve Kıymet Çelik, Milli Eğitim İl Müdürü Şerafettin Demirci'yi makamında ziyaret etti. Kıymet'e bu ziyaretinde Özel Edirne Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu M. Harun Uğlu ve Fevzipaşa İlköğretim Okulu müdürü Arif Demirci eşlik etti. Şerafettin Demirci, sporcuya hediye verirken, özel öğrencilerimizin hayata tutunduğunu görmenin büyük mutluluk olduğunu söyledi. Demirci, "Hayata sevgiyle tutunan bu öğrencilerimizin bir de katıldıkları yarışmalarda başarılı sonuçlar almaları göğsümüzü kabartıyor" dedi.
Şerafettin Demirci, Kıymet Çelik'in yanında kendisini ziyaret eden ve Tekirdağ Kızıltepe'de düzenlenen Ortak Taekwon-do antrenmanında başarılı bir performans sergileyen Trakya Uzakdoğu Sporları Kulübü sporcusu Taner Fırtına'yı da hediyesiz göndermedi.