'Öncelikle kırgınlıklarımızı gidereceğiz'

Milliyetçi Hareket Partisi İpsala İlçe Teşkilatı 10. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

'Öncelikle kırgınlıklarımızı gidereceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi İpsala İlçe Teşkilatı 10. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Kongrede, eski İlçe Başkanı Yakup Turunç aday olmayınca İpsala İlçe Başkanlığına İsmet Görgülü seçildi. Seçimin ardından bir açıklama yapan İsmet Görgülü, "bizler, kardeşiz. Partimizin kapısı asla kapalı değildir. Gelin, vatanımız için, millet ve devlet için bu çatı altında birbirimizi kucaklayalım. Hepimizin birbirimize fakat asıl önemlisi bu ülkenin MHP'nin güçlü kadrolarına ihtiyacı vardır." dedi.

MYK üyesi Cemaleddin Uslu'nun da Divan Başkanı seçildiği kongrede konuşan Uslu, "MHP Mensupları ve ülkücüler olarak, bundan sonrasında daha iyi başarılara imza atacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Öncelikle kırgınlıklarımızı gidereceğiz. Mevcut başarılarımızın üzerine daha da yenilerini ekleyip, Yerelde başlayan gücümüzü ülkenin her yerine yayacağız. Herkesi birlik, beraberlik içerisinde olmaya ve MHP çatısı altına davet ediyorum." dedi.

MHP İl Başkanı Zakir Topdur kongrede yapmış olduğu konuşmada "ülkemizde terör almış başını gidiyor, ülkemizi bölmek ve parçalamak için büyük çaba sarfediyorlar. AKP iktidarı üç dönemdir tek başına iktidar olmasına rağmen hiçbir sorunu çözememiştir. Ülkemizde terör almış başını gidiyor, PKK siyasallaşma sürecine doğru giderken ülkemizin bir bölgesini Kürdistan diye ifade ediyor." dedi.

MHP İpsala İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu: İlçe Başkanı İsmet Görgülü Yönetim Kurulu; Ali Kaya, Ahmet Başer, Ümmet Karataban, Fahri Aldanmaz, Naci Oğuz, Fehmi Yavuz, Recep Dağdoğan, Suat Solak, Emin Başaran, Reşat Akbaş, Celalettin Durmaz, Hakan Çetin, İsmail Akçin, Şaban Uysal, Osman Öztürk, Alparslan Akın, Üzeyir Karaağaç, Hüseyin Sayar.