Önce yangın, sonra kavga

Çıkan yangında, tek katlı ev kullanılmaz hale gelirken, ev sahibi ile kiracılar arasında kundaklama iddiasıyla kavga çıktı.

Önce yangın, sonra kavga
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

 

Edinilen bilgiye göre olay, saat 13.30 sıralarında,Keşan  Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Karanlık Dere Mevkii'ndeki evde meydana geldi. Raci Şengül'e ait tek katlı evde kimsenin bulunmadığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek söndürdü. Yangın sonucu ev ve içindeki eşyalar kullanılmaz hale geldi.

KİRACI İLE EV SAHİBİ ARASINDA KAVGA ÇIKTI

Bu sırada yangını haber alarak olay yerine gelen ev sahibi Raci Şengül'ün akrabaları ile evde kiracı olarak kalanlar arasında 'kundaklama' iddiasıyla tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine polis araya girerek tarafları ayırdı. Birbirlerinden şikayetçi olmaları üzerine taraflar polis  ekiplerince Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Turgay Balcı