Öğrencilere, AFAD gönüllüsü olma daveti

Edirne İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü AFAD ekipleri AFAD Gönüllüleri ile birlikte üniversite öğrencilerinin düzenlediği "Topluluklar Buluşuyor" etkinliğine katıldı.

Öğrencilere, AFAD gönüllüsü olma daveti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Öğrencilerin sosyal, kültürel ve akademik gelişim açısından önemli bir yer tutan ve toplulukları bir araya getiren Topluluklar Buluşuyor etkinliğinde renkli görüntüler yaşandı.  “Sana göre mutlaka bir topluluk vardır” mottosuyla düzenlenen buluşmada, 42 bin öğrenci ile 100’den fazla etkinliği üç gün sürecek programda bir araya getirildi.

Etkinlikte öğrencilere Afet Farkındalık Eğitimi verildi.  Öğrencilerin AFAD Gönüllüsü olması için bilgilendirme yapıldı. Ayrıca etkinlikte AFAD ekiplerinin kullandığı araç ve gereçlerin de tanıtımı yapıldı. Etkinliğe katılan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Özlem Ceylan