Küplü ve Subaşı'nda eğilim yoklaması

CHP Edirne İl Başkanlığı, İpsala'dan sonra Meriç'e bağlı Küplü ve Subaşı Beldeleri'nde de belediye başkan adayını eğilim yoklamasıyla belirleneceğini bildirdi.

 Küplü ve Subaşı'nda eğilim yoklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 
CHP Edirne İl Başkanlığı, İpsala’dan sonra Meriç’e bağlı Küplü ve Subaşı Beldeleri’nde de belediye başkan adayını eğilim yoklamasıyla belirleneceğini bildirdi.
CHP Edirne İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklama şöyle:
“Edirne İlimizde eğilim yoklaması yapılacak ilçe ve beldeler belirlendi. 16 Kasım 2013 Cumartesi günü; İpsala İlçemizde ve Meriç ilçemizin Küplü ve Subaşı beldelerinde Cumhuriyet Halk Partisine kayıtlı tüm üyelerin katılımıyla eğilim yoklaması yapılmasına karar verildi.
Yapılacak seçimlerin ilimize ve bölgemize hayırlı olması temennisiyle, tüm adaylara Cumhuriyet Halk Partisine yakışır bir seçim süreci sonrasında, tüm partililerimizin kazanan adayımızın arkasında, partimizi iktidara taşıyacak çalışma ve hizmetleri hayata geçireceğine olan inancımız tamdır.”