KİRA ÇIKIŞMAYINCA GİTARINI ALIP SOKAĞA ÇIKTI

Edirne'de bir üniversite öğrencisi, kartona yazdığı 'Kira Çıkışmadı' notuyla soğuk havaya aldırış etmeden eksik kalan parasını denkleştirmek için hem çaldı hem de söyledi.

KİRA ÇIKIŞMAYINCA GİTARINI ALIP SOKAĞA ÇIKTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ev kirasını denkleştiremeyen Trakya Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünde okuyan Onur Kadirbaş, para kazanabilmek için eline aldığı gitarıyla Saraçlar Caddesi'nde hem çaldı hem söyledi. Kadirbaş, kartona yazdığı 'Kira Çıkışmadı' notuyla soğuk havaya aldırış etmeden şarkı söyledi.

"Umarım İşim Yaver Gider"

Ev kiralarının ve ekonomik nedenlerin öğrencileri zor durumda bıraktığını dile getiren Öğrenci Onur Kadirbaş; "Ekonomik olarak öğrencilerin paraları çok fazla kendilerine yetmiyor. Bende ev kirasını denkleştiremediğim için buraya geldim. Şarkı söyleyerek kirayı denkleştirmeyi düşünüyorum. Umarım işim yaver gider." Dedi.

"Soğuklarda Gitar Çalmak Zorlaşıyor"

Kış aylarında gitar çalmanın zor olduğunu dile getiren Kadirbaş; "Tabiki soğuk havalar çalmamızı güçleştiriyor. Ama zamanla bu havalarda da çalmaya alıştım." İfadelerini kullandı.

İnsanların kendisine ilgi gösterdiğini söyleyen Onur Kadirbaş; "Parayı denkleştireceğimi düşünüyorum. Hava soğuk ama vatandaşların ilgisi çok güzel. Böylece kirayı denkleştireceğimi düşünüyorum." Şeklinde konuştu.

Ogün Kurkan