Kaynaşmak için buluştular

Trakya Üniversitesinde (TÜ) öğrenci toplulukları bir araya geldi.

Kaynaşmak için buluştular
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trakya Üniversitesinde (TÜ) öğrenci toplulukları bir araya geldi.

TÜ Balkan Yerleşkesi'nde, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının organizasyonuyla, öğrencilerin kaynaşmasını sağlamaya yönelik öğrenci toplulukları buluşması gerçekleştirildi.

TÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Kemal Kutlu, burada yaptığı konuşmada, öğrenci topluluklarının buluşmasının, özellikle üniversiteye yeni başlayan öğrencilere yönelik olduğunu vurgulayan Kutlu, ''Üniversitede var olan öğrenci tolulukları yeni gelen arkadaşlarını sosyal projelere katmak amacıyla, bugüne kadar yaptıklarını, ne kadar üyeleri olduğunu ve bundan sonra yapacaklarını anlattıkları bir buluşma gerçekleştiriliyor. Bugün, öğrenci kollarının kendilerini tanıtma ve yeni gelen arkadaşlarını kültürel faaliyetlere katma günüdür'' diye konuştu.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan vekili Murat Gizerler ise, geleneksel hale gelen öğrenci topluluklarının tanışma toplantıları yaptıklarını söyledi.

Gizerler, TÜ'de 51 öğrenci topluluğunun olduğu bildirdi.