Kalite ödülünde bu yıl da iddialılar

Tarık Altıerler tarafından1977 yılında Çilingirciler Caddesinde küçük bir nalbur dükkanı olarak kurulan ve aradan geçen çeyrek asır sonra büyük bir şirket olan Tarık Altıerler AŞ, müşterilerine verdiği kaliteli hizmetler sonucu kazandıkları İntema ototronik hizmet kalitesi ödülünü bu yılda kazanacaklarına inanıyor

Kalite ödülünde bu yıl da iddialılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 


Tarık Altıerler tarafından1977 yılında Çilingirciler Caddesinde küçük bir nalbur dükkanı olarak kurulan ve aradan geçen çeyrek asır sonra büyük bir şirket olan Tarık Altıerler AŞ, müşterilerine verdiği kaliteli hizmetler sonucu kazandıkları İntema ototronik hizmet kalitesi ödülünü bu yılda kazanacaklarına inanıyor.
Sektöre küçük bir nalbur dükkanı açarak başlayan Tarık Altıerler, aradan geçen zaman içinde işini inşaat sektöründe büyüyerek yol almış.
İlk önce Uğur İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi Limitet Şirketi olarak faaliyette bulundukları dört katlı 600 m2 olan mağazaya taşınan ardından da 1992 yılında Edirne Zübeyde Hanım Caddesinde bulunan iki katlı 800 m2 olan mağazayı açarak sektörde hızla yol alan Tarık Altıerler, daha sonra da 2001 yılında Tarık Altıerler A.Ş’i kurarak Vitra - Artema Münhasır Yetkili Satıcısı olarak hizmet vermeye başladı.
2005 yılında Şirketin bünyesine İntema Mutfak Yetkili Satıcılığını da ekleyen Altıerler, 2006 yılında Çorlu’da 250 m2 iki katlı mağazayı da açarak Trakya’da adını duyurmayı sürdürdü.
Perakende alanda hizmet birimlerini arttıran ve toptan satış kanalı ile de 10 yılı aşkın süredir Trakya’ya hizmet vermekte olan şirketin, bütün işlerini Tarık Altıerler’in çocukları Akif Hüsnü Altıerler ile Ahmet Ömer Altıerler sürdürüyor.
Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Akif Hüsnü Altıerler, Edirne Haber’e yaptığı açıklamada müşterilerinin değişen ihtiyaçlarının farkında olduklarını bu nedenle de kişiye özel çözümler üreterek kaliteli hizmet verdiklerini söyledi.
Altıerler, şöyle devam etti.
“Vizyonumuz şirket olarak faaliyet gösterdiğimiz alanda yıllardır, kalite, hizmet ve tedarikte “en iyi olma” çabamız ile gücümüzü sürekli arttırmak, hizmet kalitemizi sürekli ilerletmek. Bu kapsamda İntema Ototronik hizmet kalitesi denetimlerinde 2010 ve 2011 yılında Türkiye 2.si ve Türkiye 4. olduk. Bundan sonraki hedefimiz Edirne ve Çorlu mağazamızla yaklaşık 300 Vitra mağazası arasında Türkiye birincisi olmak. Bunda çok iddialıyız.” dedi.