Kaldırımda kaldı

Lozan Caddesi'nden Karaağaç istikametine giderken direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü takla attıktan sonra ters şeritteki kaldırımda durdu.

Kaldırımda kaldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Lozan caddesi üzerinde Karaağaç yönüne seyrederken aşırı hızlı olduğu tahmin edilen sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Takla attıktan sonra ters şeritteki kaldırımda durabilen aracın içinde yaralı olarak kurtulan sürücünün yardımına yakındaki bir çay bahçesinde bulunan doktor müdahale etti. Kazanın yaşandığı 05 AT 089 plakalı araç kullanılamaz hale geldi. Araçta tek başına olduğu belirlenen genç sürücünün kent ormanı mevkiini geçtikten sonra aracın kontrolünü kaybedip karşı şeride geçtiği ve ani fren sonucu karşı kaldırımda birkaç takla attığı öğrenildi. Polis ekipleri olay yerinde ayrıntılı inceleme yaptı. Yaralı sürücü daha sonra olay yerine oldukça hızlı gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.