İnağ, Sedefçiye Teşekkür Etti

Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'ye teşekkür etti.

İnağ, Sedefçiye Teşekkür Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'ye teşekkür etti. Belediye Encümeninin aldığı karar ile Saraçlar Caddesi, Bedesten Çarşısı Çevresi ve Karaağaç mahallesinde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlardan alınacak olan işgaliye bedelleri indirildi.

EDESOB Başkanı Emin İnağ "Edirne Belediyesi Encümeni 2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunu uyarınca Saraçlar Caddesi,Bedesten Çarşısı ve Karağaç mahallesinde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlarımızdan alınacak işgaliye bedellerini Sayın Belediye Başkanımızın yarı yarıya indirmesi bizleri çok memnun etmiştir. İşgaliye bedeli alınmasına dair verilen kararın ardından Sayın Başkanımız ile defalarca görüşmeler yaptık ve kendisi biz esnaflara destek olarak karar uyarınca alınacak ücretin yarıya indirilmesi talimatını verdi. Görüşmelerimizde yarıya indirilen ücretin 12 ayda ödenmesi konusunda olumlu yaklaşan Belediye Başkanımız esnaflarımızın yaz döneminde ağırlıklı olarak masa atmalarını göz önüne alarak 6 ayda ödenmesine karar verdi. Sayın Belediye Başkanımıza esnaf ve sanatkarlarımızın adına çok teşekkür ederim. Ödemelerin 12 aya yayılarak esnaf ve sanatkarlarımızın biraz daha rahatlatılması konusunda destek olacaklarından eminim." dedi.

EDESOB Başkanı Emin İnağ "Esnaf ve sanatkarlarımız hijyen,müşteri memnuniyeti konularına genel itibarıyla özen göstermektedirler. Ancak gösterdikleri bu özeni arttırarak Belediye Başkanlığımızca yapılacak denetimlerden de yüzümüz akıyla çıkacağımıza eminim." Dedi.