İmza kuyruğuna girdiler

Çanakkale'de yapılan Adalet Kurultayında  Edirne Belediyesinin standına büyük ilgi vardı. Başkan Gürkan Nutuk kitabını imzaladı.

İmza kuyruğuna girdiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP tarafından  Çanakkale’de düzenlenen Adalet Kurultayında Edirne Belediye Başkanlığı standına büyük ilgi vardı. Standatta Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi tarafından bastırılan Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün nutuk kitabını imzaladı. Belediye Başkanı Recep Gürkan,

“Belediyemiz tarafından bastırılan Nutuk kitabına büyük ilgi vardı. Kurultaya katılanlar imzalı kitap almak için kuyruğa girdi” dedi. Kurultay alanına kurulan stantlar arasında en fazla ilgiyi çeken Edirne Belediyesi standında Edirne ile ilgili tanıtımlarda yapıldı.

EDİRNE KURULTAYDI

CHP tarafından Çanakkale’de düzenlenen Adalet Kurultayı bu gün sona eriyor. 4 gün süren Adalet Kurultayında yurdun 4 bir yanında katılımcılar buluştu ve çeşitli etkinlikler ile Ülkemizdeki Adalet anlatıldı.

Kurultaya ilk günden itibaren katılan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Edirne olarak verdikleri destekten memnun olduklarını belirterek, “CHP Edirne teşkilatı olarak 4 gün boyunca İlçelerimiz dahil katılım sağlanmıştır” dediler.

GENEL BAŞKAN İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Kurultayda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüklerini belirten İl Başkanı Pekcanlı, “ Genel Başkanımız, Belediye Başkanımız ile bizi kabul etti ve görüşmede ana konu Edirne oldu. Genel Başkanımız Edirne’nin sorun ve isteklerini ilk ağızdan dinledi” dedi.

“KURULTAY OLUMLU GEÇMİŞTİR”

Adalet Kurultayının olumlu geçtiğini belirten İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, “ İl, İlçe  yöneticileri ve Belediye Başkanımız Recep Gürkan 4 gün boyunca kurultayı takip etmiştir. Yapılan görüşmeler olumlu geçmiş ve partimiz milletvekilleri ile sürekli olarak istişare edilmiştir. Adalet Kurultayı, ülkemizin Adalete ihtiyacı olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir” dedi.

Gözde Kabasakal