İl Genel Meclis Üyesi İlçe Başkanı oldu

AK Parti'de uzun süredir kim olacağı merak konusu olan İlçe Başkanlığı'na, İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Boyalık getirildi.

İl Genel Meclis Üyesi İlçe Başkanı oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mustafa Mercan’ın Milletvekilliği adaylığı için istifasının ardından yaklaşık 7 aydır Tolga Saltık tarafından vekaleten yürütülen AK Parti Keşan ilçe Başkanlığı görevinin ardından 3 hafta önce de prosedür gereği Tolga Saltık Başkanlığı’ndaki yönetimin İl Başkanlığı tarafından istifası alınmıştı.

Bu süreçte çok sayıda ismin geçtiği AK Parti İlçe Başkanlığı’nda, dün 6 isim Ankara’ya çağırılarak mülakat yapıldı. AK Parti Genel Merkezi’nin gerek temayül yoklamaları gerekse yaptığı çalışmalar sonucunda Ankara’ya İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Boyalık, Bayrampaşa Belediye Meclisi Üyesi Hüseyin Yıldırım, Belediye Meclisi Üyesi Mustafa Serbes, İlçe Başkan Vekili Tolga Saltık ve Savaş Pekdemir çağırılarak AK Parti Genel Merkezi’nde mülakata sokuldu.

Dün saat 18.00 sıralarında başlayan mülakatın ardından AK Parti Keşan İlçe Başkanlığı’na Hüseyin Boyalık’ın getirildiği öğrenildi. 30 Mart 2014’te yapılan yerel seçimlerde 1. Sıradan İl Genel Meclisi Üyesi seçilen ve görev yaptığı süre içersinde oldukça faal olan Hüseyin Boyalık, Keşan ve köylerinde çok sayıda yatırım ve projenin de kazandırılmasına emek sağladı.

Telefonla ulaştığımız Hüseyin Boyalık, AK Parti Genel Merkezi tarafından bu görevin kendisine verildiğini belirterek, verilen görevi layığıyla yerine getireceğini söyledi. Konuyla ilgili Keşan dönüşünde ayrıntılı açıklama yapacağını vurgulayan Boyalık, en kısa süre de Keşan’da 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Keşan Belediyesi’ni kazanacak ve AK Parti’yi Keşan’da birinci yapacak düzeyde bir yönetim oluşturacağını söyledi.

Ankara dönüşü AK Parti Keşan İlçe Başkanlığı'ndaki görevine başlayan Hüseyin Boyalık, küskünlükleri ortadan kaldıracağını belirterek, partide her kesimi bir araya getireceğini ifade etti

Haber Merkezi