İki lise arasında kardeş okul protokolü imzalandı
Emel â€' Özgür Subaşıay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Gostivar Belediye Ekonomi Lisesi arasında 'Uluslararası Kardeş Okul' protokolü imzalandı.
Türkiye ile Makedonya arasındaki ilişkilerin güçlenmesine katkı sağlamak amacıyla çalışmalar sürüyor. Türkiye’de eğitim alanında ‘kardeş okul’ uygulaması giderek yaygınlaşıyor. Emel – Özgür Subaşıay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Makedonya’nın Gostivar şehrinde bulunan Gostivar Belediye Ekonomi Lisesi arasında “Uluslararası Kardeş Okul” protokolü imzalandı.
Gerçekleştirilen protokol kapsamında Emel – Özgür Subaşıay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Makedonya’nın Gostivar şehrinde bulunan Gostivar Belediye Ekonomi Lisesi “Uluslararası Kardeş Okul” oldu.
Ebru Güven Mutlu