İba 'Bu memleket için tek tek ulaşacağız, çalışacağız.'

AK Parti'nin Enez, Keşan ve İpsala İlçelerinde yeni atanan mahalle başkanları için tören düzenlendi. Mahalle başkanlarının mazbatalarını AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, teslim etti. Mahalle başkanlarının her birinin Edirne için önemli çalışmalara imza atacağını söyleyen İba, başarılarının devamını diledi.

İba 'Bu memleket için tek tek ulaşacağız, çalışacağız.'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İba, 3 İlçede 28 mahalle başkanının mazbata törenine katıldı

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve beraberindeki heyet ilk olarak Keşan İlçesi’ni ziyaret etti. Partililerle yapılacak hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulunan Başkan İba, ardından mahalle başkanları için düzenlenen mazbata törenine katıldı.

Başkan İba, düzenlenen tören ile mahalle başkanlarına mazbatalarını teslim etti. Edirne’ye hayırlı olmasını dileyen Başkan İba, katkı sunan herkese teşekkür etti.

“Mahalle başkanlarımız ile Keşan’ımız için çalışacağız”

Keşan’da 19 mahalle başkanına mazbatalarını teslim eden Başkan İba, kendilerine görevlerinde başarılar diledi.

Keşan’ın İspatcami Mahallesi Başkanı Saim Öztürk, Yeni Mescit Mahallesi Başkanı Taner Kalay, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Başkanı Erol Örnek, Yukarı Zaferiye Mahallesi Başkanı Necati Turşucu, Yeni Mahalle Başkanı Şenol Çakmak, Aşağı Zaferiye Mahallesi Başkanı Arif Bulut, İzzetiye Mahallesi Başkanı Veli Sertkaya, Büyük Cami Mahallesi Başkanı Sami Kaya, Paşayiğit Mahallesi Başkanı Süleyman Yavuz, İstasyon Mahallesi Başkanı Celalettin Durmaz, Cumhuriyet Mahallesi Başkanı Salih Kantar, Beğendik Yeni Mahalle Başkanı Ahmet Bilici, Beğendik Aydoğan Mahallesi Başkanı Halil Gülverin, Beğendik Kemalpaşa Mahallesi Celil Gümülcineli, Beğendik Beykent Mahallesi Başkanı Gülnarin Çetin, Yenimuhacır Atatürk Mahallesi Başkanı Bülent Ataman, Yenimuhacır İnönü Mahallesi Başkanı İsmail Göksoy, Yenimuhacır İstiklal Mahallesi Başkanı Ali Dinç, Yenimuhacır Cumhuriyet Mahallesi Başkanı Şemsettin Çelikoğlu mazbatalarını aldı.

Mahalle başkanlarına ve yönetime özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sunan İba, Keşan için birlikte daha güzel işlere imza atacaklarını belirtti.

“Başkanlarımızın her biri, Edirne için kıymetli işlere imza atacak”

Başkan İba, ardından AK Parti Enez İlçe Başkanlığını ziyaret etti.  Enez Mahalle Başkanlarına da düzenlenen törenle mazbatalarını teslim eden Başkan İba, “Her biri, hem bu dava hem Edirne için kıymetli işlere imza atacak, buna yürekten inanıyorum! Edirne’mizin her biri birbirinden kıymetli ilçeleri için çalışmayı nasip eden Allah'a şükürler olsun.” Şeklinde konuştu.

Enez’de, Çataltepe Mahalle Başkanı Ahmet Karlı, Gazi Ömer Bey Mahallesi Başkanı Süleyman Sönmez, Yeni Mahallesi Başkanı Yılmaz Kuru mazbatalarını aldı.

“Bu memleket için tek tek ulaşacağız, çalışacağız”

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve beraberindeki heyet, İpsala’yı ziyaret ederek ilçe teşkilatı ile görüşerek değerlendirmelerde bulundu.

İpsala’da hem sohbet hem de değerlendirmeler yaparak başladıkları ziyaretlere Mahalle Başkanlarının mazbatalarını teslim ederek noktaladıklarını aktaran Başkan İba, “İl il, ilçe ilçe, mahalle mahalle, ev ev... Bu memleket için tek tek ulaşacağız, çalışacağız.” Dedi.

İpsala’da ise, Bayrambey Mahalle Başkanı Turan Gider, Kapucu Mahallesi Başkanı Ali Gülmez, Fatih Mahallesi Başkanı Murat Gügeoğlu, Saraçilyas Mahallesi Başkanı Timur Gevrek, Bozkurt Mahallesi Başkanı Habil Karamanlar, Köprü Mahallesi Başkanı Erol Kireç mazbatalarını aldı.

Mahalle teşkilatlarının partinin teşkilatlanma yapısının temelini oluşturduğunu ifade eden Başkan İba, mahalle başkanları ile birlikte daha iyi hizmetlere imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

Haber Merkezi