Hentbolcular Antalya yolunda
Trakya Üniversitesi Hentbol takımı, Türkiye Üniversiteler Arası Hentbol 2. Lig grup maçları için Antalya'ya gidiyor.
Trakya Üniversitesi Hentbol takımı, Türkiye Üniversiteler Arası Hentbol 2. Lig grup maçları için Antalya'ya gidiyor.
İlimizi temsil ettiği her spor branşında başarılı sonuçlar alarak göğsümüzü kabartan Trakya Üniversitesi spor takımları, neredeyse tamamı Kırkpınar BESYO öğrencilerinden oluşan sporcularıyla bir başarıya daha hazırlanıyor. Trakya Üniversitesi'nin haftasonu Antalya'ya gidecek olan 21 kişilik kafilesinde 18 sporcu, Antrenörler Mustafa Deniz Dindar ve Cüneyt Taşkın ile idareci Doç. Dr. İlhan Toksöz bulunuyor.
5-10 Aralık tarihlerinde Antalya'da yapılacak olan Türkiye Üniversiteler Arası 2. Hentbol Ligi Antalya grubu maçları Kaya Belek Otel Spor Salonu'nda yapılacak. Antalya grubunda toplam 15 Üniversiteye bağlı 9 Bayan 12 Erkek takımının mücadele etmesi bekleniyor. Trakya Üniversitesi'nin sadece Erkek takımıyla katılacağı maçlarda diğer üniversiteler şunlar:
M.Akif Ersoy, Muğla, İstanbul, K.Oğlu M.Bey, Selçuk, Kocatepe, A.Menderes, Sakarya, Onsekizmart, Mersin, Niğde, Pamukkale, İzmir, Kocaeli