Frene değil, Kurala güven

Bayram tatili boyunca Edirne İl Jandarma Alay Komutanlığı Trafik ekipleri geniş önlemler alıyor.  Güzergahlarda radar denetimleri arttı. Erikli ve sahil yollarında  ekipler 24 saat görev başında olacak.

Frene değil, Kurala güven
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İç İşleri Bakanlığı tarafından belirlenen ‘Frene değil, kurala güven’ sloganı ile denetimlere başlayan Edirne İl Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri tatil boyunca 24 saat görev başında olacak. Sorumluluk alanlarında sürücüleri afişler ile uyaran ve önce uyarı sonra ceza ilkesini belirleyen ekipler, özellikle yoğunluğun yaşanacağı sahil kesimlerinde çok sıkı denetim yapacak. Erikli ve sahil yollarında 24 saat radar denetimi ile birlikte evrak denetiminde yapılacağını belirten yetkililer, “Yapılan tüm denetimler halkımızın huzur ve güvenliği içindir” dediler.

MAKET ARAÇLAR YOLLARDA OLACAK

Bir çok öneli  noktada Jandarmanın  maket araçlarının olacağını belirten yetkililer, özellikle gece denetimlerinde maket araçların çok yararlı olduğunu ve ilki Süloğlu yoluna konan maket araç sayesinde sürücülerin daha dikkatli gittiklerini belirttiler.

24 SAAT GÖREV BAŞINDA OLACAKLAR

İl Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri uzun tatil boyunca 24 saat görev başında olacak. Yetkililer halkın güven ve huzurunun sağlanması için trafik ekipleri ile birlikte tüm ekiplerin görev başında olacağını ve olası bir olay ve ihbar için ücretsiz 156’nolu telefonun aranmasını istediler.

Özlem Ceylan