Fethiye'den Edirne'ye

Fethiye SS 18 Nolu Şehiriçi Minibüs  Motorlu  Taşıyıcılar  Kooperatifi  üyeleri ETUS sistemini incelemek için Edirne'ye geldi.

Fethiye'den Edirne'ye
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kooperatif Başkanı Nuri Gürtekin başkanlığında Edirne’ye gelen Fethiye SS 18 Nolu Şehiriçi Minibüs  Motorlu  Taşıyıcılar  Kooperatifi  ETUS’un çalışmalarını yerinde izledi. Edirne’ye şehiriçi taşımada yapılanları incelemek için geldiklerini belirten Başkan Nuri Gürtekin, “ Gerek basından gerekse yaptığımız çalışmalarda ETUS adını hep bir adım  önde gördük. Özellikle son dönemde üyelerine sağlanan mazot istasyonu bizim içinde çok cazip geldi ve bunları araştırmaya geldik. Gördük ki sistem Edirne’de oldukça iyi işliyor.  Taşıma, kamera sistemi, duraklarda bulunan gelişlerle ilgili sistem gibi tüm konuları araştırıyor ve bunların hangilerini Fethiye’de uygulayabiliriz bakıyoruz” dedi.

“ÖRNEK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

ETUS  olarak şehiriçi taşımacılıkta örnek olmak istedikleri belirten ETUS başkanı Hakan Giyik, “Örnek olmaya çalışıyoruz. Bu konuda çok ciddi çalışmalar yaptık ve bu gün gelinen noktada, bir çok taşımacılık kooperatifi çalışmalarımızı görmeye Edirne’ye geliyor” dedi.

Özlem Ceylan