Facia olması mı bekleniyor?

Edirne Devlet hastanesi bahçesindeki duvar çöküyor, 3 ağaç kesilmeyi bekliyor.

Facia olması mı bekleniyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1950 yılında yapılan ve zaman içinde doğal tahribatlar  ile sürekli olarak bakıma muhtaç kalan Edirne Devlet Hastanesi bahçesinde bulunan 3 ağaç tehlike saçıyor. Görüntüleme merkezi yan tarafındaki isnat duvarının üzerinde olan ve kökleri ile duvarı patlayan ağaçların kesilmesi gerektiğini belirten vatandaşlar hastane yönetiminin acilen sorunu çözmesini istediler.

Ağaç köklerinin duvarı yıkmaya başladığını ve ağaçların kesilmesinin gerektiğini belirten vatandaşlar, “Görüntüleme merkezine gittiğimizde korkuyoruz.  Çünkü yan tarafta bulunan duvar yıkılıyor ve ağaçlar yan yatmış durumda. Yetkililere bu  sorunu anlattık çözeceğiz diyorlar ama henüz somut bir adım göremedik. Buradaki ağaçların kesilmesi gerekiyor.  Kim ne yapacaksa yapsın” dediler.

Konu ile ilgili olarak görüştüğümüz yetkililer ise, “Duvarın yeniden yapılması için ihale yaptık. Sadece ağaçların kesilmesi kaldı, gerekli çalışma sonunda ağaçlarda kesilecek” dediler.