EDOSK'ta yeni dönem
7 yıldır kurucu başkanlığını yaptığı kulübü Trakya'nın en aktif derneklerinden biri haline getiren ve prensip olarak Bülent Bacıoğlu'nun EDOSK Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı bırakmasıyla, yeni yönetim, Avukat Gökhan Karakoç'un hazırladığı listeden oluştu.
7 yıldır kurucu başkanlığını yaptığı kulübü Trakya'nın en aktif derneklerinden biri haline getiren ve prensip olarak Bülent Bacıoğlu'nun EDOSK Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı bırakmasıyla, yeni yönetim, Avukat Gökhan Karakoç'un hazırladığı listeden oluştu.
Edirne Doğa Sporları Kulübü'nde (EDOSK) yeni dönem başladı. 2005'te kurulan kulübün kurucu yönetiminde yer alan ve 3 dönemdir de kulübün ikinci başkanlığını yürüten Edirne Barosu avukatlarından Gökhan Karakoç'un listesi, EDOSK'un yeni yönetimini oluşturdu. Karakoç, yeni yönetimin ilk toplantısında başkanlığa getirilmesi beklenirken, kurucu başkan olan ve 7 yıldır kulüp başkanlığını yürüten Bülent Bacıoğlu ise yeni yönetimin yedek yönetim kurulu listesinde yer aldı.
EDOSK'un 4'üncü Olağan Genel Kurulu 12 Ocak Perşembe akşamı Kervansaray Otel'in toplantı salonunda yapıldı. Yaklaşık 50 üyenin katılımıyla gerçekleştirilen genel kurul, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Divan Başkanlığına Barış Ateş getirilirken İncihan Çağlayan ve Birol Şentürk getirildi. Divanın oluşturulmasının ardından Bülent Bacıoğlu, kulübün 2 yıllık faaliyet raporunu okudu.
Bacıoğlu: Trakya'nın en aktif derneklerinden biriyiz
Raporun ibra edilmesinin ardından Bülent Bacıoğlu bir veda konuşması yaptı. Başkanlığı, prensip kararı olarak bıraktığını dile getiren Bacıoğlu, "Kimse başkanlığı bırakmamın altında yorgunluk, kırgınlık ve küskünlük gibi şeyler aramasın. Tamamen prensip gereği. Kurucu başkanlığını yaptığım ve 7 yılda büyüttüğümüz kulübümüz şimdi Trakya'nın en aktif derneklerinden biri. Bugüne kadar güzel birçok işe imza attık. Bundan sonra da atmaya devam edeceğiz. Ben yine kulübün içinde olacağım. Elimden gelen yardımı ve gayreti göstereceğim ama değişim yapmanın zamanı geldiğini düşünüyorum. Dernek artık kendi ayakları üzerinde yürümeli" dedi.
Bacıoğlu'nun konuşmasının ardından aday Avukat Gökhan Karakoç bir konuşma yaptı. Kurucu yönetiminde yer aldığı kulübün 7 yılda beklediklerinden daha iyi bir konuma geldiğini ifade eden Karakoç, "Bu kulübü kurmadan önce arkadaşlarımızla bir hayalimiz vardı. O hayali kısmen de olsa gerçekleştirmiş olmanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Bundan sonra kulübümüz aynı misyonla devam ederek iyi işler yapmaya devam edecek" diye konuştu.
Karakoç'un konuşmasının ardından oy kullanımına geçildi. Tek listeyle yapılan genel kurulda Karakoç'un listesi, geçerli 45 oyun tamamını alarak EDOSK'un 4'üncü dönem yönetimini oluşturdu. Yeni yönetim şu isimlerden oluşuyor:
Gökhan Karakoç, Ergun Gözet, Emin Kirişçiler, Nuray Altıerler, Sevinç Özcan, Rahmi Tunç ve Ümit Sönmez.