“Edirne’ye yakışır otel olmuş”

Hilly Oteli gezen ve öğle yemeği yiyen Bakan Müezzinoğlu, “Edirne’ye yakışır bir otel olmuş. Tuzcu ailesini kutluyorum” dedi.

“Edirne’ye yakışır otel olmuş”
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 
 
Süloğlu incelemelerinden sonra Kıyık çıkışında kısa bir süre önce hizmet vermeye başlayan Hilly oteli ziyaret eden ve öğle yemeği yiyen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Edirne’ye yakışır bir otel olmuş” dedi.
Edirne’nin bu tür yatırımlara ihtiyacı olduğunu ve Tuzcu ailesinin ileriyi görerek yatırım yaptığını belirten Bakan Müezzinoğlu, “Edirne’nin otel ihtiyacını görerek bu alanda yatırım apan Ayhan Tuzcu ve oğlu Teyfik Tuzcu’yu kutluyorum. Edirne’ye yakışan bir otel olmuş. Bu tesisler Edirne turizminin yüz akı olacaklardır” dedi.
Öğle yemeğini Hilly otelde yiyen Bakan Müezzinoğlu, otelin odaları, toplantı salonlarını ve mutfağını gezdi.