Edirnespor oynadı, Çorluspor kazandı

*90 dakika boyunca tek kale oynayan ve Birol'un ayağından penaltı kaçıran Edirnespor, seyirci ile ilk buluşmasında Çorluspor ile 0-0 berabere kalarak  altın değerinde 1 puanı hediye etti. * Tribünlerin tıka basa dolduğu maç sonunda seyirci takımına yine destek verdi.

Edirnespor oynadı, Çorluspor kazandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Stad : 25 Kasım

HAKEMLER :    Can Cengiz,  Ferdi Karadoruk,   Oğuzhan Yılmaz 

EDİRNESPOR : 35 Nihat Şen,53 Ömer Kesici, 3 Sinan Kayhan, 4  Bahadır Sekizkardeş, 39 İlkem Özkaynak, 8 Samet Bektaş, 12 Serge Alain Abaka, 23  Uğur Kapısız,22  Birol Öztürk, 10 Samet Kalkan, 17 Yusuf Kılıç

Yedekler : İbrahim Günhan, Metehan Mimaroğlu, Muhammed Akdeniz, Efe  Berke Zelvi, Murat Damrakaya, Batuhan Bozkurt, Nizametin Yaşar.

ÇORLUSPOR : 21 Oğushan Yavuz, 2 Erkan Kavak,  3 Erdi Taşkent, 4 Orhan Pamukçu, 5 Özkan Yılmaz, 6 Celalattin Toplu, 7Oğuzhan Düzenli, 8 Asrar Gavurof, 9 Güven Güneri, 10Erkan Kuruçay, 11 Ali Tayfun Akbet

Yedekler :  Serdar Nişancı, Aykut Güler, Tamer Erdaş, Mehmet Topçu, Hüseyin Surp, Hüseyin Usta.

Kendi sahası ve seyircisi önünde Çorluspor ile karşılaşan Edirnespor altın değerinde 1 puan verdi. 90 dakika boyunca adeta tek kale oynayan ve sürekli olarak Çorluspor kalesine yüklenen takımımız 60. Dakikada Birol Öztürk’ün ayağından penaltı kaçırdı. Geçtiğimiz hafta da Uzunköprüspor karşısında penaltı kaçıran takımımız,  Çorluspor maçından ise  beraberlikle sahadan ayrıldı.

Maça takımımız iyi  başladı. Maçın 10. Dakikasında orta sahadan atılan topu iyi  takip eden Birol kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen topu dışarı attı.  13. Dakikada Samet’in sert şutunu kaleci Oğuzhan güçlükle dışarı attı.

 Maçın en güzel hareketi ise 23. Dakikada Samet’ten geldi. Ceza sahası içinde  rakipten dönen topu iyi takip eden Samet rövaşeta ile topu kaleye göndermek istedi, ancak kaleci çeldi.

İlk yarı Edirnespor’un sağlı sollu atakları ile 0-0 sona erdi.

PENALTI KAÇIRDIK

İkinci yarıya takımımız yine  iyi başladı. 1 Puana razı olan ve sık sık oyunu yavaşlatan Çorluspor’un  üzerine giden Edirnespor  56. Dakikada gol yemekten kurtuldu. Sol kanattan atılan topu iyi takip eden İbrahim, kalecimiz ile karşı karşıya kalmasına rağmen topu üstten  dışarı gönderdi.

60. dakikada ise penaltı geldi. Ceza sahası içinde Biro düşürüldü ve hakem penaştı noktasını gösterdi.

Atışı yine Birol kullandı ve top sağ direk yanından dışarı çıktı.

Bu dakikadan sonra yine takımımızın atakları vardı, ancak iyi direnen Çorluspor defansı gole izin vermedi ve  maç 0-0 beraber bitti.

Haber Merkezi