Edirneli pehlivanlar Kırkpınar'da göğüs kabarttı

664'ncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Edirneli genç pehlivanlar gösterdikleri üstün performansla hem memleketlerine gurur yaşattı hem de boy atladılar. Sarayiçi Er Meydanı'nda kıyasıya geçen müsabakalarda Edirne'nin geleceğin başpehlivan adayları göz doldurdu.

Edirneli pehlivanlar Kırkpınar'da göğüs kabarttı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

  Teşvik 2 boyunda mücadele eden Aydıncan Gümüşdağ, rakiplerini geride bırakarak birinci oldu ve Tozkoparan boyuna yükselme hakkı kazandı. Güreş severlerin alkışları eşliğinde kürsüye çıkan Gümüşdağ, gelecek için umut verdi.

Deste Küçük boyunda güreşen bir diğer Edirneli pehlivan Teyfik Gülter ise turnuvayı üçüncü sırada tamamladı. Gösterdiği başarılı performansla Deste Orta boyuna terfi eden Gülter, Edirne güreş camiasının yüzünü güldürdü.