Edirne'nin kanayan yarasına çözüm bulunamıyor

Edirne'nin en işlek noktalarından biri olan Atatürk Bulvarı'nda yaşanan altyapı sorunları, nedeniyle rögar taştı. Foseptik atık yollarda birikintilere neden oldu. Bölgeye ağır koku yayıldı.

Edirne'nin kanayan yarasına çözüm bulunamıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yancıkçı Şahin Mahallesi Atatürk Bulvarı Edirne Kapalı Spor Salonu mevkinde altyapı sorunlarına çözüm bulunamıyor.

Altyapının yetersiz olması nedeniyle bulvardaki kanalizasyon gideri taştı. Taşan rögardan çıkan foseptik atıklar yol boyunca ilerledi.

Bölgedeki yollar çamur ve foseptik atığa bulandı. Çevreye yayılan koku ile biriken foseptik atık nedeniyle vatandaşlar ve araçlar ilerlemekte zorlandı.

Hem yayalar hem de sürücüler zor anlar yaşadı. Bölge sakinleri konu nedeniyle evlerinin kapı ve pençelerini açamadıklarını belirtti. Vatandaşlar sorunun bir an evvel çözülmesi talebinde bulundu.