Edesob'un Almanyalı konukları

Almanya Lörrach Ticaret Üniversitesi öğretim görevlileri ve Edirne'de pastacılık alanında staj yapacak olan öğrenciler Edirne ESOB'u ziyaret ettiler.

Edesob'un Almanyalı konukları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 
 
Öğretim görevlileri Werner Eiche(Fırıncılık Dalı), Werner Gempler(Elektrik-Elektronik Dalı), Oktay Yücel (Elektrik Dalı) ve Edirne’de eğitim görecek 5 öğrenci Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ’ı ziyaret ettiler. Ziyarette Edirne ESOB Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özkan, öğrencilerin staj görecekleri Safran Unlu Mamulleri sahibi Muzaffer Güker ve Edirne ESOB Genel Sekreteri Özay Güngören hazır bulundular.
Avrupa Birliği Leonardo Da Vinci programı kapsamında Edirne’de bulunduklarını belirten Warner Eiche Türkiye’de öğrencilere sağlanan imkânlardan dolayı Emin İnağ çok teşekkür etti. Eiche “Öğrencilerimiz 2 yıldır Muzaffer Bey’in yanında staj görüyorlar. Bu konuda Muzaffer Bey’e de çok teşekkür ederiz. Bu konuyu bir terazi olarak benzetirsek, bizler üniversite olarak terazinin bir kefesinde Muzaffer Bey ise tek başına terazinin öteki kefesinde yer alıyor. Ama Muzaffer Bey terazide ağır geliyor. Kendisi çok özverili bir kişi ve öğrencilerimize çok destek oluyor. Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne de bize olan desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Edirne ESOB Başkanı Emin İnağ “Edirne ESOB olarak İŞKUR ile beraber yürüttüğümüz pastacılık kursunda da öğretmen olarak görev yapan Muzaffer Kardeşimiz çok değerli bir esnafımızdır. Kendisi düzenlenen eğitimlerde ve programlarda bizlere de destek olmaktadır. İşinde de çok başarılı olan Muzaffer Kardeşimizin Alman öğrencilere iyi düzeyde eğitim vereceğinden eminim” diye konuştu.
Emin İnağ ve Almanya’dan gelen heyet Almanya ve Türkiye’de meslek eğitimi ile esnaf ve sanatkârlar organizasyonları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.