'Diş kaybı, organ kaybıdır'

Muayenehane açılışında konuşan Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, diş kaybının organ kaybı ile eşdeğer olduğunu söyledi.

'Diş  kaybı, organ kaybıdır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muayenehane açılışında konuşan Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, diş kaybının organ kaybı ile eşdeğer olduğunu söyledi.

Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi uzmanı Dr. Dt. Özgen Göktay Hüseyinoğlu tarafından hizmete sokulan muayenehanenin açılışında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, diş kaybının önemli olduğunu söyledi. Tanrıkulu, "Ağrıyan bir dişin çekilmesi bir organın kaybı ile aynıdır. Günümüze hekimler son ana gelmemiş ise diş çekimi de yapmamaktadırlar. Edirne'de bir ilki gerçekleştiren Dr. Dt. Özgen Göktay Hüseyinoğlu'nu kutluyorum" dedi.

TÜM MÜDAHALELER YAPILACAK

Edirne'de bir ilki gerçekleştiren ve Ağız, Diş ve Çene ile ilgili tüm müdahalelerin yapılacağı merkez hakkında bilgi veren Dr. Dt. Özgen Göktay Hüseyinoğlu, "Merkezimizde Çene cerrahisi, diş tedavisi, implant yapılacaktır. Edirneli biri olarak şehrimize hizmet vermekten mutluyum." dedi.

Şükrüpaşa Mah. 136. Sk. Vildan Ören sitesi 2 adresinde hizmete giren merkezin açılışını Dr. Ertuğrul Tanrıkulu ve Dr.Dt. Özgen Göktay Hüseyinoğlu birlikte yaptı.