Deplasman galibiyetiyle başladık
İlimizi Bölgesel Amatör Lig 12. grupta temsil eden Edirne Belediyesi Edirnespor, deplasmanda oynadığı ilk maçını 2-1 kazandı.
Bölgesel Amatör lig 12. Grupta ilimizi temsil eden Edirne Belediyesi Edirnespor, 2015-2016 sezonundaki ilk maçına arnavutköy Belediyespor karşısında deplasmanda çıktı. Maç oldukça hızlı başladı.
6. dakikada Semih Abdullah’ın golüyle ev sahibi takım 1-0 öne geçti. Golden sonra çabuk toparlanan temsilcimiz 8. dakikada Şükrü Can’ın golüyle beraberliği yakaladı. Rakibi üstünde baskıyı arttıran Edirnespor, 10 dakika sonra da yine Şükrü Can’ın golüyle 2-1 öne geçti
Bu dakikadan sonra ev sahibinin beraberlik çabaları da, Eidrnespor’un farkı açma çabaları da sonuç vermedi ve maç 2-1 Edirnespor lehine sona erdi.
DEPLASMANCILARIN ÜSTÜNLÜĞÜ
Gruptaki diğer maçlarda Kocaeli Demirspor, İstanbul Güngörenspor’u 3-0 yenerek liderliğe oturdu. Kocaelispor, deplasmanda Gebzespor’u 3-1 mağlup ederek ikinci sıraya yerleşti. 2-1’lik galibiyetle 3. sırada kendine yer bulan Edirnespor’un ardından evinde Lüleburgazspor’u 1-0 mağlup eden Babaeskispor 4. sırayı aldı. Körfez Belediye Hereke Yıldızspor ile Çorluspor 1947, Ergene Velimeşespor ile de Bayrampaşa Tunaspor aynı skorlarla 1-1 berabere kaldı.
İlk haftada 3 deplasman takımı, bir evsahibi galip gelirken iki maç beraberlikle sonuçlandı. Gol atamayan tek takım ise Lüleburgazspor oldu. Haber Merkezi