'Çözüm İslam Birliğinde'

Saadet Partisi İl Divan Toplantısında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, 'Zalimin birinden ayrılıp diğer birine yanaşmakla kurtuluş olmaz Çözüm İslam Birliğindedir' dedi.

'Çözüm İslam Birliğinde'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Teşkilat çalışmalarının değerlendirilmesinin yanı sıra güncel konuların da ele alındığı toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş de katıldı.

Toplantıda, bir aylık çalışmaların değerlendirilmesi yapılarak müteakip ay yapılacak çalışmalar planlandı.

İl Başkanı Ali Demirkıran’ın Teşkilat Yöneticileri ile ilgili sunumundan sonra Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, gündemdeki konulara değinerek, “Zalimlerin ne yaptıklarından ziyade Müslümanlar olarak bizim ne yaptığımız önemli” vurgusunu yaptı.

Mustafa İriş konuşmasının devamında, “Biz bu çalışmaları önce kendimizi kurtarmak için yapıyoruz. Çünkü bu çalışmaları yapmakla sorumluyuz. Günümüzde toplum, aklı ile değil ‘Algı operasyonları’ ile hareket ediyor. Yazılı medya, görüntülü medya, sosyal medya… Hepsinin bunda payı büyük” dedi.

Dünyada kurulu bir sömürü düzeninin var olduğuna dikkat çeken İriş, “Bu düzenin devamı için zalimler her türlü zulmü ve sömürüyü yaparak düzenlerini ayakta tutuyorlar. Peki, bu düzen nasıl değişecek” diyerek Müslümanların kendi medeniyet değerleri etrafında toplanarak, birlik ve beraberlik içinde mücadele ederek değişeceğine vurgu yaptı.

İnsanlarımıza önce dostu dost, düşmanı düşman bilmesini sağlamamız gerektiğine de işaret eden Mustafa İriş, “Zalimin birinden ayrılıp diğer birine yanaşmakla kurtuluş olmaz. İktidarın AB ile ABD’ye veya Şanghay beşlisine yanaşması çözüm değildir. Çözüm, ‘İslam Birliği’ndedir” dedi.

Haber Merkezi