ÇED süreci iptal edilen tesis mühürlendi

Edirne Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) süreci iptal edilen "Kurşun Madeni Kırma, Eleme ve Yıkama Tesisi" Edirne Belediyesi ekiplerince mühürlendi.

ÇED süreci iptal edilen tesis mühürlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Belediyeden yapılan açıklamada, içme suyu tesisi yakınlarında yapılmak istenen tesisin gerekli incelemenin ardından ÇED sürecinin iptal edildiğini belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Edirne Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından 15 Mart 2021 tarihinde ÇED süreci iptal edilen; şehrimizin İçme Suyu Arıtma Tesisleri'ne 205 metre mesafede bulunan 'Kurşun Madeni Kırma, Eleme ve Yıkama Tesisi' 16 Mart 2021 tarihinde belediyemiz ekipleri tarafından mühürlenmiş ve kaldırılması için süre verilmiştir. Halkımıza önemle duyurulur."

AA