Bylock  ele verdi

Bylock programını kullandığı tespit edilen komiser yardımcısı tutuklandı.

Bylock  ele verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

 

Edirne il Merkezi ve ilçelerinde Edirne Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında adı geçen ve daha önce yapılan operasyonlarda gözaltına alınan; 4.Sınıf Emniyet Müdürü H.C.A, Emniyet Amiri R.Ç,Komiser Yardımcısı A.T isimli şahıslar ilk beyanlarında Bylock isimli Proğramı kullanmadıklarını beyan etmişler ancak şahısların telefonlarında yapılan incelemelerde;   H.C.A,  A.T ve R.Ç’ nin Bylock uygulamasını kullandıkları tespit edilmiş ve Edirne Cumhuriyet Başsavcılığınca şüpheliler hakkında yakalama kararı çıkartılmıştır.

R.Ç ve H.C.A isimli şahıslar görevlilerimizce 09/09/2016 yakalanmış, aynı gün Adli Mercilere sevk edilmişler şahıslar Hakkında Adli Kontrol Kararı verilmiştir.

Komiser Yardımcısı A.T 19/09/2016 günü Şube Müdürlüğümüze gelerek teslim olmuş, aynı gün Adli Mercilere Sevk edilmiş, Şahıs TUTUKLANMIŞ, ilimiz F Tipi Cezaevine teslim edilmiştir.

Haber Merkezi