Birlikte çalışacaklar
Trakya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Yöneticisi Serdar Özer, Uzm. Burcu Denel Karadeniz, Uzm. Mehmet Gülmez Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ile görüşen Teknoloji Transfer Ofisi yetkilileri gerçekleştirdikleri toplantıda üniversite sanayi işbirliği, AR-GE konularında beraber çalışma kararı aldılar. Toplantıda, Trakya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından tarım alanında çalışmak üzere tematik teknopark kurulması planı Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay’a iletildi. Günay konu ile ilgili olarak böyle bir projeye her zaman destek olacaklarını ifade etti.
Görüşme hakkında bilgi veren Serdar Özer, Teknoloji Transfer Ofisi’nin bölgedeki sanayicilere tanıtılması konunda çalışma yürüteceklerini söyleyerek, ilerleyen dönemlerde Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
Haber Merkezi