Bircan ziyaret etti

Tutuklanan gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül'ü Silivri Cezaevinde ziyaret eden CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan 'Tutuklu gazeteciler Gül ve Dündar umutlu' dedi.

Bircan ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Erdin Bircan, tutuklu gazeteciler Erdem Gül ve Can Dündar’ı ziyaret ederek, “Gül ve Dündar’ın selamını getirdim, umutlular” dedi.

Silivri Cezaevinde Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül ile bir araya gelen CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, tutuklu gazetecilerle uzun görüşmeler yaptı.

Ziyareti değerlendiren Bircan, “Özgürlüğün ve düşüncenin hapsedildiği Silivri Cezaevinde gazeteci Can Dündar ve Erdem Gül'ü ziyaret ettim. Can biraz sakal bırakmış, yüzündeki tebessümle gülerek karşıladı. Erdem gülerek geldi ve sarıldı. Türkiye'de umutların bitmeyeceğini söylediler. Ben de CHP ülkemizi normalleştirecek partidir diyerek, yanlarında olduğumuzu belirttim. Sizlere selamlarını iletmemi rica ettiler” dedi.

Haber Merkezi