Başsavcı Karabacak, nikah şahidi oldu

Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak adliye çalışanlarından Mustafa Çetin'in nikâh şahitliğini yaptı. Edirne Belediyesi'nin bahçesinde kıyılan nikâhta Mustafa-Begüm çiftini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Başsavcı Fatih Karabacak, genç çifte şahitlik yaptı.

Başsavcı Karabacak, nikah şahidi oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mustafa Çetin ile Begüm Başkan’ın yaşamlarını birleştirdikleri nikâh töreninde, şahitliği Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Ali Osman Aydın ve Jale Kök yaptı.

Neriman-Bülent Başkan’ın kızı Begüm ile Şükran-Necmi Çetin’in oğlu Mustafa, evliliğe ilk adımını attı.

Katılımı artırmak ve riski azaltmak amacıyla nikâhlar açık alanda yapılmaya başladı. Nikâh törenlerinin koronavirüs tedbirleri kapsamında, belediye binasının bahçesinde gerçekleştirmeye başlanmasıyla birlikte merasimlere gelen konukların sayısı da arttı. Buna bağlı olarak nikâh memuru merasime katılanlara sosyal mesafe ve maske uyarılarında bulundu.

Nikâh merasimine gelen konuklara dezenfektan sıkılırken, maskesi olmayanlara maske dağıtıldı.

Nikâh cüzdanını geline teslim eden Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, genç çifte ömür boyu huzur dolu bir yuva ve mutluluklar diledi.

Belediye başkanlığı binası bahçesinde Selimiye Camii manzarası ve çiçekli dekorlar eşliğinde oluşturulan nikâh noktası ilgi odağı oldu. Nikâh sonrası konuklar fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

İmzaların atılmasıyla gerçekleşen nikâh töreni, çekilen hatıra fotoğraflarıyla ile son buldu.

Özlem Ceylan