Başkanlar güven tazeledi
Ziraat Odası Başkanlığına yeniden Cengiz Yorulmaz seçilirken, Esnaf ve Kredi Kooperatifinde Başkan Ayhan Can ve Ekibi güven tazeledi.
Ziraat Odası Olağan Genel Kurulunda Cengiz Yorulmaz ve ekibi 39 oy alarak yola devam dedi. Ticaret Borsası salonunda yapılan Genel Kurula ilgi büyüktü. 74 delegenin oy kullandığı seçimde Cengiz Yorulmaz ve İsmail Keskin’in listeleri yarıştı. Büyük çekişme içinde geçen Genel Kurul sonunda 39 oy alan Cengiz Yorulmaz’ın meclis listesi seçimi kazandı. Meclis listesinin seçilmesinden sonra ise meclis üyeleri kendi ararlında yönetim kurulu seçimini yaptı.
MECLİS LİSTESİNDE KİMLER VAR?
Edirne Ziraat Odasının yeni meclisi şu isimlerden oluştu. Cengiz Yorulmaz, Erdal Akgün, Şafak Kırbiç, Mesut Çakır, Hüseyin Arabacı, Latif Ar, Fevzi Göktaş, Olcay Tosun, Alper Üzeren, Atilla Alada, Ufuk Engin, Behzqt Koç, Necat Çetin, Hasan Hüseyinca, Metin Oskar, Salim Çakman, Fatih Bayrak, Nuri Bostancı, Murat Apo, Birol Deviren ve Barkın Can Oğuztürk.
YORULMAZ YENİDEN BAŞKAN
Meclis listesinin seçilmesinde sonra ise 21 kişiden oluşan Meclis kendi arasında yeni yönetimi seçti. Gizli oy ile yapılan seçimde ise Cengiz Yorulmaz yeniden başkanlığa getirildi. yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu. Cengi Yorulmaz, Mesut Çakır, Hüseyin Arabacı, Olcay Tosun, Metin Oskar, Alper Üzerem ve Salim Çakman.
---------------------------------------------------------------------
Esnaf Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifinin Mali Genel Kurulunda Ayhan Can ve ekibi güven tazeledi. Eski Sanayi Sitesi düğün salonunda yoğun bir katılım ile gerçekleşen kongrede Yönetim ve Denetim Kurulu ibra edildi. Görev süreleri içinde 37 milyon liralık kredi verildiğini ve bu rakamın rekor olduğunu belirten Başkan Ayhan Can, “ Kooperatifimiz üyelerimizin desteği ile en parlak dönemini yaşamaktadır. Kredi limitlerimiz yükselmiş ve kredi alan esnafımızın borç ödeme konusunda çok hassas davranmaktadır. Yönetim olarak üyelerimize daha fazla destek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
YOĞUN KATILIM GÖZLENDİ
Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifinin Olağan Genel Kuruluna ilgi büyüktü. Üyelerin büyük çoğunluğu genel kurula katılırken, ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt, EDESOB Başkanı Emin İnağ, Havsa Belediye Başkanı OğuzTekin ile birlikte çok sayıda davetli kongreye katıldı.
DENETİM KURULU SEÇİLDİ
Yönetim ve Denetim Kurulunun ibrasından sonra ise Denetim Kurulu üyeleri seçimi yapıldı. Yapılan seçim sonunda Mustafa Kayıtbay ve Metin Barçın Demetim Kurulu Asil Üyesi oldu.