Balkan-Der'den Balkan ziyareti

Balkanlar Sosyal, Kültürel, Ekonomik ve Akademik İşbirliği Derneği Başkanı Kenan Yakar ve yönetim kurulu üyeleri, Bulgaristan ve Sırbistan'da ziyaretlerde bulundu.

 Balkan-Der'den  Balkan ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Balkanlar Sosyal, Kültürel, Ekonomik ve Akademik İşbirliği Derneği (Balkan-Der) Başkanı Kenan Yakar ve yönetim kurulu üyeleri, Bulgaristan ve Sırbistan’da ziyaretlerde bulundu.
Balkan-Der Başkanı Kenan Yakar, Başkan Yardımcısı Nuri Eken, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Platformu Başkanı Murat Çavga, dernek üyeleri Mehmet Gönülalan, Kazım Yavuz, Hamza Özer ve Fevzi Öz ilk önce Bulgaristan’ın Filibe kentini ziyaret etti.
Kentin turistik ve tarihi yerlerini gezen Yakar başkanlığındaki heyet daha sonra Sırbistan’a geçti.
Sancak Bölgesindeki Novi Pazar kentine giden heyet, burada Türk Kültür Merkezi yetkilileri Almira Suljeviç ve Amra Hodziç Jejna ziyaret etti ve karşılıklı projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Novi Pazar’da akrabaları ile de buluşan Yakar ve heyet üyeleri, Novi Sat ve Belgrad’ı ziyaret etti.
Heyet, burada da iş adamları ile çeşitli görüşmelerde bulundu kentteki Osmanlı eserlerini ziyaret etti