'Anlamlı iş birliği'
Kanser farkındalığını arttırmak ve daha fazla kişiye ulaşarak kanser taramalarını yapmak için Edirne'de Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ve Başkanlığı Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) iş birliği yaparak işletmelerde kanser taramaları gerçekleştirdiler.
Edirne Halk Sağlığı Hizmetleri tarafından Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği yaş gruplarına uygun çok sayıda çalışanın istihdam edildiği, bayan çalışanların çoğunlukta bulunduğu fabrikalar ve işletmeler ile iş birliği yapılarak yerinde kanser taraması programı yürütülüyor.
Bu kapsamda Edirne Modavizyon tekstil fabrikasında çalışanlara Edirne Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı KETEM tarafından yerinde kanser taraması yapıldı.
Edirne İl Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan, “Modavizyon Tekstil San. Ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Turgut Bakır’a sağlık alanında yapmış oldukları atılım ve duyarlılılıkla vermiş oldukları büyük destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.
İl Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Selma Heves Yılmaz, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Onur Çakar tarafından Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kemal Şahin’e kanser taramalarına vermiş oldukları destek ve katkılarından dolayı Teşekkür Belgesi takdim edildi.
İnsan Kaynakları Müdürü Vedat Okuş ile İş Yeri Hekimi Dr.Bora Daysal "a desteklerinden dolayı teşekkür edildi.
Özlem Ceylan