TED Edirne Koleji'nden çifte Türkiye birinciliği

Türkiye geneli Mozaik Yayınları LGS Deneme Sınavı'na katılan TED Edirne Koleji Ortaokulu öğrencileri Özgü İdaİrdem ve Ahmet Hafızoğlu, 500 tam puan ile Türkiye birinciliği elde ederek büyük başarıya imza attı.

TAKİP ET

Türkiye geneli Mozaik Yayınları LGS Deneme Sınavı'na katılan TED Edirne Koleji Ortaokulu öğrencileri Özgü İdaİrdem ve Ahmet Hafızoğlu, sınavdan 500 tam puan alarak büyük bir başarıya imza attı. 18 bin 160 öğrencinin katıldığı sınav sonucunda Türkiye birinciliği kazanan Özgü İdaİrdem ve Ahmet Hafızoğlu, Edirne'yi gururlandırdı.

Türkiye genelinde 18 bin 160 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen Mozaik Yayınları LGS Deneme Sınavı'nda elde edilen bu önemli başarı, hem okul camiasında hem de Edirne'de büyük gurur yaşattı. Zorlu sınav maratonunda tüm soruları doğru yanıtlayarak tam puan alan TED'li öğrenciler, disiplinli çalışma, doğru yönlendirme ve nitelikli eğitim anlayışının somut bir göstergesi oldu.

Elde edilen sonuçlar doğrultusunda TED Edirne Koleji Ortaokulu, Edirne'de 'en iyi okul' unvanını alırken, Türkiye genelinde ise en iyi 18. okul olarak önemli bir başarıya imza attı. Bu derece, okulun akademik başarısının yanı sıra öğretmen kadrosu ve eğitim sisteminin de güçlü yapısını ortaya koydu.

TED Edirne Koleji yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, öğrencilerin başarısında öğretmenlerin özverili çalışmaları, öğrencilerin düzenli ve planlı hazırlık süreci ile ailelerin desteğinin büyük pay sahibi olduğu vurgulandı.

Başarılarıyla hem ailelerini hem de Edirne'yi gururlandıran Özgü İdaİrdem ve Ahmet Hafızoğlu, gelecek hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlerken, TED Edirne Koleji Ortaokulu da akademik başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Okul yönetimi, Türkiye birincisi olan öğrencileri ve bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenleri tebrik ederek, eğitimde başarı çıtasını daha da yukarı taşımayı hedeflediklerini belirtti.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme