Konser ve sergi bir arada
2015-2016 öğretim yılı boyunca önemli birçok etkinliğe imza atan Edirne Beykent Okulları, Trakya Üniversitesi Türkan Sabancı Kültür Merkezi' nde yeni bir kültür sanat etkinliği ile velilerle buluştu.
Beykentli veli ve öğretmenlerin yoğun emek harcayarak ortaya çıkardıkları, farklı tekniklerle hazırlanmış ürünlerden oluşan resim sergisi ile başlayan etkinlik, Kültür Bakanlığı sanatçılarından ve aynı zamanda bir Beykent velisi olan Gülferi Yürük yönetimindeki Beykentli veli ve öğretmenlerden oluşan Türk Sanat Müziği Korosu' nun ünlü Türk Sanat Müziği sanatçısı Yıldırım Gürses' in şarkılarından oluşan repertuarı seslendirmesiyle son buldu.
Kat, metal baskı, yağlı boya gibi teknikler kullanılarak yapılan resim sergisi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görürken Beykentli veli ve öğretmenlerden oluşan Türk Sanat Müziği korosunun seslendirdiği parçalarla salonda coşku tavan yaptı.
Etkinlik sonunda, Beykent Okulları Kurucu Temsilcisi Fatma Günal tarafından sergiye ve koroya katkı sağlayan veli öğretmenlere katılım belgeleri takdim edildi. Kurumdan yapılan açıklamada; Beykent Okulları olarak yıl boyunca kültür ve sanat alanında önemli birçok etkinliğe imza atmanın gururunu yaşadıkları ve bu gururu yaşatan değerli veli ve öğretmenlere yoğun emekleri için teşekkür edildiği bildirildi.
Haber Merkezi