Kıyıköy'ün güzellikleri tanıtılacak

Tarihi, Doğası, Denizi ve tüm güzellikleriyle Trakya'da ayrı bir yere sahip Kıyıköy Beldesi, Recep Dural ile Rumeli Treni programında tanıtılıyor.

TAKİP ET

Trakya'nın birçok yerinde programlar hazırlayan Recep Dural bu haftaki programında Kıyıköy'ün tüm güzelliklerini Rumeli TV ekranlarına getirecek. Kıyıköy Belediye Başkanı Ahmet Bora'nın önemli açıklamaları, halk ile yapılan röportajlar ve akşamında gerçekleşen büyük iftar programı yarın akşam 22:30'da tekrarı da Pazartesi 15:00 da yayınlanacak. Rumeli TV Trakya Bölge Koordinatörü ve Program yapımcısı Recep Dural yaptığı açıklamada; “Trakya ve Balkanlarda bir çok program yapıyoruz. Kanalımız bölgemizin en çok izlenen kanalı. Eğer biz kendi kültürümüze, geleneğimize ve bölgemize sahip çıkmaz tanıtamazsak kimse sahip çıkmaz. Bu sebeple Turizm için önemli bir yere sahip olan Kıyıköy Beldemizi bu hafta tanıtalım dedik. Çok değerli Kıyıköy Belediye Başkanımız Ahmet Bora ve meclis üyeleri bizleri kırmadılar misafir ettiler. Kendilerine teşekkür ederiz'' dedi.

Kıyıköy Belediye Başkanı Ahmet Bora da yaptığı açıklama da; “Kıyıköy'ümüz bizler için önemlidir. Bizim sanayimiz veya büyük fabrikalarımız bulunmamaktadır. Ancak beldemiz için çok önemli olan Turizm ve Tarihimiz vardır. Eğer bu güzel doğamızı, denizimizi, tarihimizi ne kadar çok tanıtırsak o kadar çok misafir gelir ve beldemiz kalkınır. Bundan dolayı Rumeli TV bölgemizde izlemekte olan kanalımızdır. Geniş kapsamlı bir tanıtım olacağına inanıyorum. Bunun yanında 1500 kişilik bir iftar yemeği organizasyonumuz gerçekleşti,çok değerli Esenyurt Belediye Başkanlığı tarafından. Kendilerine de teşekkürlerimi sunuyorum''dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme