Keşif Fest'te öğrenciler polisle buluştu

Trakya Üniversitesi'nde bu yıl ilgiyle takip edilen Keşif Fest etkinlikleri kapsamında, öğrencilere yönelik polis semineri düzenlendi.

TAKİP ET

Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen seminerde, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri öğrencilerle bir araya geldi. Polis ekipleri, öğrencilere siber suçlar, internet güvenliği ve polislik mesleği hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Eğitimde özellikle dijital ortamda karşılaşılabilecek riskler, güvenli internet kullanımı ve sosyal medyada dikkat edilmesi gereken noktalar üzerinde duruldu.

Seminerin sonunda öğrenciler, polis ekiplerine merak ettikleri soruları yöneltti. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, gençlerin bilinçli dijital vatandaşlık ve güvenli teknoloji kullanımı konusunda farkındalıklarının artırılması amaçlandı.

İPEK ESMA ÇEŞME

Bakmadan Geçme