Karne öncesi Kayak hediyesi

Edirne Koleji öğrencileri 11-14 Ocak tarihlerinde Bolu Kartalkaya'da Kayak Eğitim Kampındaydılar.

TAKİP ET
36 öğrenci ve 4 öğretmenle katılımı ile yapılan kamp döneminde öğrencilerimiz keyifli günler geçirdiler.

Edirne Koleji'nden yapılan açıklamada, "Kayak sporuna yeni başlayan öğrenciler zor ama keyifli olan bu sporu uzman eğitimcilerin desteği ile başarıyla gerçekleştirdiler. Kampın en güzel noktalardan biri ise öğrenciler, kamp dönemi boyunca tüm zamanlarını beraber geçirdiler. Beraber yemek yediler, müzik dinlediler, dans ettiler, oyunlar oynadılar, kayak yaptılar. Dayanışmanın ve ekip olabilmenin tüm özellik ve güzelliklerini paylaştılar. Küçük büyük tüm öğrencilerimiz gerçek bir ekip ruhu sergilediler." denildi.

Geleneksel hale getirilmesi düşünülen kayak kampında öğrencilerin günde beş saat kayak eğitimi alarak hem kayak sporunun inceliklerini hem de zorlu şartlarda birbirlerine destek olmayı öğrendikleri belirtildi.

Edirne Koleji Koordinatör Müdürü Mahmut Boztürk, gezi boyunca örnek davranışlar sergileyen öğrencilere teşekkür ederek, aldıkları Başarı Sertifikalarından dolayı da tüm öğrencileri tebrik etti. Boztürk, gezinin planlanmasında ve düzenlenmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme