İnsanın arkadaşı olacak
Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu, Başkan Gürkan'a antika otomobil hediye etti.
Antika otomobillere düşkünlüğü ile bilinen Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Kesimoğlu, 1977 model orijinal Buick marka otomobili Belediye Başkanı Recep Gürkan'a hediye etti.
Tüm parçaları orijinal olan ve ilk sahibi tarafından kullanılan otomobili İstanbul'dan alan Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu, otomobili göreb ve çok beğenen Başkan Gürkan'a hediye etti.
Belediye Başkanı Recep Gürkan, orijinal 1977 model Buick marka aracı teslim aldı. Başkan Gürkan, “İnsanın böyle dostları olacak. Aracı gördüm ve çok beğendiğimi, satın almak istediğimi söyledim. Kırklareli Belediye Başkanı, arkadaşım Mehmet Kesimoğlu otomobili bana hediye etti. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Gürkan, aracı şehir içinde ve hafta sonlar kullanacağını söyledi.
Haber Merkezi