Hamsinin ateşi yükseldi

Edirne'de geçtiğimiz hafta fiyatı 15 liraya kadar düşen hamsi yeniden yükselişe geçti.

TAKİP ET

Uzun süredir fiyatı düşmeyen hamsi, geçtiğimiz hafta fiyatıyla hem balık satıcılarını hem de vatandaşı sevindirmiş, tezgâhları ise şenlendirmişti. Yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle yeniden yükselişe geçen hamsi şimdilerde 40 liradan tezgâhları süslüyor.

Hamsi sevinci kısa sürdü

Fiyatının 15 liraya kadar düştüğünü duyan vatandaşlar balık pazarının yolunu tuttu. Fakat fiyat etiketini görünce şaşkınlığını gizleyemeyen vatandaşlar, fiyatı uygun olan balıklara yöneldi.

Hamsi bolluğunun geçen hafta tezgâhları şenlendirdiğini söyleyen Balık Pazarı esnafları, ilerleyen günlerde fiyatların daha da artabileceğini söyledi. Hava şartlarına bağlı olarak fiyatların da değişebileceğini aktaran balık satıcıları, uygun bulunca alıp buzluğa atma tavsiyesinde bulundu.

Burcu Temel

Bakmadan Geçme