Gürkan'a teşekkür plaketi

Edirne Gazeteciler Cemiyeti tarafından Trakya Üniversitesi Genel Sekreteri Recep Gürkan'a bugüne kadar verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür plaketi verildi.

TAKİP ET
Edirne Gazeteciler Derneği (EGD) tarafından, Trakya Üniversitesi Genel Sekreteri Recep Gürkan'a bugüne kadar derneğe yaptığı katkılardan ötürü teşekkür belgesi verildi. Dernek tarafından hazırlanan teşekkür plaketi Başkan Derya Sarılarlı tarafından, bugün politikaya atılmak için görevinden istifa etmesi beklenen TÜ Genel Sekreteri Recep Gürkan'a takdim edildi.

Gürkan'ın gazetecilerin düzenlediği önemli etkinliklere de büyük destek verdiğini anlatan Sarılarlı, şunları söyledi:

''Sayın Gürkan, derneğimizce Edirne'de yapılan ve Türkiye'nin çeşitli illerinden 150 gazetecinin katıldığı ''Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanlar Konseyi'' toplantısı ile Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa yaptığımız ve 26'sı Balkanlar, KKTC ve Azerbaycan'dan olmak üzere 264 gazeteci ile çeşitli basın kuruluşlarının genel müdürleri, başkanlarının katıldığı ''Eğitim Semineri''ne büyük katkılar sağlamıştır. Gürkan, son olarak tarihi dernek binasının 59 bin TL tutan projelerinin çizilmesine olanak yarattı. Bu ve bunun gibi bir çok konuda derneğimizin yanında olmuş ve önemli katkılarda bulunmuş Gürkan'a, bizler de dernek olarak teşekkür belgesi vermeyi kararlaştırdık.''

Gürkan da, EGD Başkanı Sarılarlı ve yönetimine kendisine verdiği teşekkür plaketi nedeniyle teşekkür ederek, "Bürokratlar yaşadığı kentin sorunlarına çözüm de üretmelidir. Bu çözümler bazen bir telefonla bazen de görüşerek yapılabilir. Biz belki böyle bir farklılık yarattık. Basın hukuk gibidir. Herkese bir gün lazım olabilir. Bugün karşınızda olabilir. Yarın yanınızda olabilir. Ama basın her zaman doğruların yanındadır. Önemli olan basının tarafsız olmasıdır'' dedi.

Bakmadan Geçme