Gözyaşları sel oldu aktı

Motosiklet ile Traktör arkasındaki tarım aletinin altına girerek feci şekilde  can veren Egemen Sertkaya ve Umut Korkmaz gözyaşları arasında toprağa verildi

TAKİP ET

Edirne'nin Keşan ilçesinde motosikletle seyir halinde olan gençler, önünde seyreden traktörün arkasında takılı olan tarım aletine çarptı. Katliam gibi kazada iki genç feci şekilde can verdi.

Kaza, Edirne'nin Keşan ilçesinde Efes Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gelibolu istikametinden Enez Kavşağı istikametine seyreden Egemen Sertkaya (18) yönetimindeki 22 FJ 626 plakalı motosiklet, yeni Keşan Devlet Hastanesi önünde yan yoldan çıkan ve aynı istikamette seyreden Süleyman Akgül yönetimindeki 22 FP 968 plakalı traktöre arkadan çarptı. Traktörün arkasında bulunan ve aysan adı verilen tarım aletine çarpan motosiklet daha sonra ise bariyerlere çarptı. Motosiklet sürücüsü Sertkaya ve yanında bulunan Umut Korkmaz (20) motosikletten düşerek olay yerinde feci şekilde can verdi.

Kaza sonrası motosikletteki gençlerin yakınları olay yerine akın etti. Keşan'a bağlı İzzetiye mahallesinden olan iki gencin yakınları sinir krizi geçirirken, yol trafiğe kapatıldı. Olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından gençlerin cesetleri cenaze aracına konularak Keşan Devlet Hastanesi Morgu'na sevk edildi.

GÖZYAŞLARI İLE DEFNEDİLDİLER

Morgtan alınan cenazeler Camiye getirildi.Bu arada iki gencin tabutları yan yana konuldu. Gençlerin arkadaşları cenazeleri Türk Bayrağı eşliğinde taşırken, talihsiz çocukların aileleri ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Cenazeler namazın kılınmasından sonra toprağa verildi.

Turgay Balcı

Bakmadan Geçme